Over ons

Welkom op onze DisneySite! 

In maart 2016 openden wij de deuren van onze Minnies Disneywinkel, voor ons was dit het moment waarop onze Disneydroom in vervulling ging. Zelf zijn we super grote Disneyfans en sparen al jaren verschillende disneycollecties, we zijn begonnen met het verkopen van een kleine disney collectie in onze toenmalige tweede Lili&Martha winkel in Oostkamp, de collecties gingen zo goed dat we in het najaar van 2015 beslist hebben om volledig voor onze droom te gaan en onze eigen Disney winkel te beginnen! De opening van onze winkel was het begin van ons grote disney avontuur! 

In het voorjaar van 2018 kwam er nog een winkel bij, onze Suzie et Gus winkel (Katelijnestraat 56, Brugge), daar kan je terecht voor Disney playsets & poppen, Disney verkleedkleren en nog veel meer schattige non disney items! Najaar 2018 was dan eindelijk de opening van de Disney Webshop en voorjaar 2019 de verhuis van onze Disney winkel in Oostkamp naar Brugge (Katelijnestraat 47) . 

Kijk gerust even rond op onze webshop en kom ons eens een bezoekje brengen in onze Disneywinkel :)! 

Door de wegenwerken in onze straat blijft onze winkel dicht tot eind juni maar geen paniek vanaf midden februari openen we de lente editie van onze PopUp Store ( Braambergstraat 20, Brugge). Meer informatie volgt... spannend

Jullie kunnen ons ook volgen via Facebook (Minnies) & ook via Instaram (@minniesdisneystore) (@suzieetgus)

Vele DisneyGroetjes, Shari & Louise 

 

Product toegevoegd aan het winkelmandje